ETZ
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.385,-


Recente donateurs
Anoniem€ 50,-
Wilma christen vd Chri...€ 10,-
Voor de. Tutten (STEF VAN NULAND)
Familie Stef van Nuland€ 700,-
Dit bedrag is opgehaald bij afscheidsdienst van Stef..overleden aan hersentumoren en geopereerd door Dr Rutten!! Als Dank!!
D. de Lange€ 25,-
Anoniem€ 100,-


Promoot deze actie: