Evert Westerbeek
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
Ter nagedachtenis aan Alexander Rengelink, dispuutsgenoot van Herendispuut Kadmos, die op 15 september 2021 is overleden aan een hersentumor.


Samen verschil maken

Iedere ziekte is natuurlijk verschrikkelijk, voor de mensen die het treft en hun omgeving. Kanker is bij uitstek een ziekte die mensen zomaar kan raken ongeacht of je gezond hebt geleefd en op welke leeftijd dan ook. Iedereen kent wel iemand die is overleden aan kanker. Bij mij was dat in 2021 meerdere keren het geval. Ik wil een bijdrage leveren zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek en genezing van kanker.

Samen met mijn dispuutsgenoten van Herendispuut Kadmos heb ik op 28 mei 2022 met de racefiets de Mont Ventoux beklommen. Een prachtige ervaring om met deze groep de kale berg te beklimmen en dat te kunnen delen met de familie van Alexander.

Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft gesponsord!

Onze actie is geeindigd, maar u kan de Stichting STOPhersentumoren.nl blijven steunen.

Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiƫnt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

32.00 %
Evert
Westerbeek

Donaties

Datum Naamsvermelding
Mijn tussenstand