Glioblastoma multiforme
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek naar

Glioblastoma multiforme (GBM)


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 2.735,-


Recente donateurs
Annemieke Vermeulen€ 100,-
Een aantal mensen in mijn omgeving heeft te maken met een hersentumor. Ik kon op Facebook op mijn verjaardagsactie niet zelf doneren vanwege identificatieproblemen. Bijgaand daarom een rechtstreekse donatie. Met dank aan de bijdragen die ik van familie en vrienden ontving.
Nicolette Opdam€ 1.000,-
Anoniem€ 25,-
Anoniem€ 450,-
Anoniem€ 15,-
ter nagedachtenis aan ons lief kind


Promoot deze actie: