Het Bas van Veelen Fonds
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer 3 Foto's

Meer informatie

Deze pagina is ter herinnering aan en ter ere van Bas van Veelen, met bewondering en respect voor de manier waarop Bas zijn leven heeft geleefd en ziekte gedragen.

Bas was zich er heel erg bewust van dat er veel te weinig onderzoek wordt gedaan naar de ziekte die hem zijn leven heeft gekost. Daarom heeft hij Stichting STOPhersentumoren.nl in zijn erfenis meegenomen.

Het Bas van Veelen Fonds

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

SUBSIDIES

Op 3 oktober 2019 is uitgekeerd vanuit dit fonds;  € 38.717,00  aan hersentumoronderzoek bij het ErasmusMC.  Prof. dr. M. van den Bent ten behoeve van het onderzoek: "RNE SEQ in the CATNON trial". 

Op 6 december 2019 is uitgekeerd vanuit dit fonds:  € 35.000,00 voor de aanstelling van een data-analist gedurende 2 jaar aan het hersentumoronderzoek bij het ErasmusMC "Development of an individualized drug-screening tool for guiding therapy selection in glioblastom patients"

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.198,-


Recente donateurs
Hanny Tiesema€ 25,-
Hanny Tiesema€ 25,-
Maurice Jacobs€ 25,-
Gerrit Oldenburg€ 50,-
Anoniem€ 100,-


Promoot deze actie: