Margriet Schreur
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
ik m'n kind nog een lange toekomst gun. Zij maakt de wereld zoveel beter en mooier, maar een hersentumor heeft haar wereld (en de onze!) op zijn kop gezet.


Hersentumoren zijn zeldzaam en bovendien moeilijk te behandelen. Dat komt omdat hersenen heel goed zijn in zichzelf beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals bacteriën en virussen. Fijn, maar ze laten daardoor medicijnen ook vrijwel niet door. Er moet heel veel onderzoek gedaan worden om een manier te vinden om toch door die bloed-hersenbarrière te kunnen. Dat kost veel geld. En omdat hersentumoren zeldaam zijn, gaat het meeste geld dat voor kankeronderzoek wordt opgehaald, naar ander onderzoek. Wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren wordt daarom voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht, die wil - net als wij - de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten. Mijn dochter vecht sinds juni 2020 enorm hard. Ik heb diep respect voor haar. Daarom heb ik een vraag aan jou: Vecht je met haar mee? Steun onderzoek naar hersentumoren en help haar (en vele anderen!) aan een toekomst. Een toekomst waarin ze weer voor de klas kan staan, verder kan met studeren, kan dansen, zorgeloos plannen kan maken met haar maatje voor het leven en liefst nog zelfs kinderen kan krijgen. Ze wil zo graag een 'normale' toekomst: zorgeloos, zonder pijn en verdriet en met alle kansen en mogelijkheden van een gezond mens! Eigenlijk gewoon 'huisje, boompje, beestje'. Maar zo gewoon is dat dus niet. Steun haar daarom financieel via de stichting StopHersentumoren. Elke bijdrage is welkom. Misschien zorgt juist jouw ene euro voor dé doorbraak en daarmee voor haar toekomst! Heel erg bedankt namens haar en natuurlijk namens mezelf. Want mijn kind is me zo dierbaar, ik kan me geen leven zonder haar voorstellen.

Mijn info

Margriet
Schreur

Donaties

Deze gebruiker heeft helaas nog geen donaties, maar dit kan snel veranderd worden middels de "Steun deze actie!" knop in de Actie cirkel hiernaast.
Mijn tussenstand