Michelle Penning
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
In februari 2017 is er bij mij een hersentumor geconstateerd. Samen Sterk wil door middel van leuke evenementen geld ophalen voor stichting Stop Hersentumoren en hiermee meer onderzoek mogelijk maken.


Eind februari 2017 werd bij mij (Michelle), na een aantal weken tobben met mijn gezondheid, een hersentumor geconstateerd. Op dat moment was ik 22 jaar oud en volop bezig met afstuderen. Dan komt de wereld er ineens heel anders uit te zien..

Halverwege april van dat jaar werd ik geopereerd en een deel van de tumor is verwijderd, helaas is het niet mogelijk om alles weg te halen.

Ieder jaar krijgen duizend tot 1500 mensen in Nederland een kwaadaardige primaire hersentumor. Een hersentumor is zelfs de op een na meest voorkomende vorm van kanker onder kinderen tot 12 jaar en jongvolwassenen. Deze vorm van kanker zorgt bij kinderen en jongvolwassenen voor het hoogste sterftecijfer. Nagenoeg iedereen sterft aan deze kankersoort. Onder meer door te weinig onderzoek is decennia lang bijna geen vooruitgang geboekt en is genezing nog steeds ver weg.

Voor onderzoek is geld nodig, veel geld. Samen Sterk wil evenementen organiseren waarmee we geld inzamelen voor onderzoek naar Hersentumoren.

Helpen jullie mee? Want samen staan we sterk!

 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Michelle

Donaties

Datum Naamsvermelding
Mijn tussenstand