Nils Hijlkema
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
we hersentumoren in een vroeg stadium moeten gaan opsporen; hiervoor is nieuw onderzoek nodig!


Samen verschil maken Iedere ziekte is natuurlijk verschrikkelijk, voor de mensen die het treft en hun omgeving. Kanker is bij uitstek een ziekte die mensen zomaar kan raken ongeacht of je gezond hebt geleefd en op welke leeftijd dan ook. Iedereen kent wel iemand die is overleden aan kanker. In 2021 overleed mijn dispuutsgenoot Alexander aan de gevolgen van een hersentumor. Ik wil een bijdrage leveren zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek en genezing van kanker. Samen met mijn dispuutsgenoten van Herendispuut Kadmos ga ik op 28 mei met de racefiets de Mont Ventoux beklimmen. Wil je mij motiveren en de hersentumorstichting helpen? Doe dan een bijdrage door op de donatieknop te drukken. Bij voorbaat dank! Stichting STOPhersen

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiƫnt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Nils
Hijlkema

Donaties

Datum Naamsvermelding
Mijn tussenstand