UMCU
Bestemmingsfondsen Open 3 Deelnemers

Meer informatie

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

UMC Utrecht

Het UMC Utrecht is een universitair ziekenhuis. Er wordt dus zo veel als mogelijk wetenschappelijk onderzoek gedaan om nieuwe behandelingen te vinden, en bestaande behandelingen te verbeteren. Echter op het gebied van neuro-oncologie ontvangen wetenschappers weinig financiering. Dat remt ons in het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en een betere behandeling.

Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u onze donateur wordt, of als u voor ons gaat actie voeren. Dat kan met via deze actiepagina. Help ons om het UMC Utrecht bestemmingsfonds te vullen.

In het jaar 2019 hebben we uit dit bestemmingsfonds ontvangen een donatie van € 90.000,-  zie: https://stophersentumoren.nl/2019/the-imagit-project-individualized-models-for-astrocytic-glioma-immune-therapy

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 9.165,-


Recente donateurs
Sanne Klein Wassink€ 5.600,-
Met heel veel liefde doneren wij dit bedrag aan het team van dr Robe en dr Seute van het UMC voor meer onderzoek naar hersentumoren. We hopen dat er snel een betere behandeling komt en er niet zoveel prachtige mensen overlijden aan deze afschuwelijke ziekte.
RING Woerden€ 100,-
Anoniem€ 50,-
Corrie Klarenbeek van ...€ 2.500,-
Anoniem€ 300,-
succes met onderzoek naar hersentumoren.


Promoot deze actie: