Zet je in voor onderzoek naar hersentumoren

Je bent net getrouwd en dan wordt bij je partner een hersentumor geconstateerd. Of je bent zelf net moeder geworden en dan krijg je voor het eerst een epileptische aanval... ook een hersentumor.

Ieder jaar krijgen 2400 kinderen en volwassenen in Nederland ermee te maken. Zowel voor henzelf als de mensen om hen heen is het een mokerslag, want de kans op overleven is klein. Ken of ben je ook iemand met een hersentumor? Of wil je een stichting steunen die uit eigen ervaring is begonnen en nu alle beetjes kan gebruiken?

Hersentumorcollecte STOPhersentumoren

Bepaal dan zelf je onderzoeksdoel

Goed onderzoek naar hersentumoren kost ontzettend veel geld. Gemiddeld 400.000 tot 700.000 euro. Je kunt op drie manieren helpen en je eigen donatiedoel kiezen. Zo kun je in actie komen voor:

- Algemeen onderzoek naar hersentumoren
- Een ziekenhuis-onderzoekfonds
- Een specifieke soort hersentumor

Bedenk een actie

Bedenk – net als heel veel andere mensen – een leuke en ludieke actie. Of zet je talenten aan het werk. Verkoop iets, fiets, teken, schrijf, treed op, sport. En help zo de Stichting STOPhersentumoren.nl en dús duizenden mensen met hersentumoren. Via je eigen, gratis actiepagina kunnen mensen jouw actie steunen. STOP ook hersentumoren!

START
een eigen
ACTIE

Walk4BrainsUden2015aa

Onderzoek maakt alles beter

Pas deze eeuw – in 2005 – is de eerste chemotherapie voor hersenkanker ontwikkeld. Die chemo werkt voor sommige tumoren, maar lang niet voor allemaal. Hersentumoren zijn juist zo ingewikkeld omdat er zoveel soorten en (meng)vormen bestaan. Meer onderzoek is de enige manier om de destructieve ziekte onder controle te krijgen. We hopen dat je ook meehelpt. Met je eigen actiepagina kun je meteen beginnen en mensen op een laagdrempelige manier om hulp vragen.