Actie Remko voor stophersentumoren
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Een hersentumor zet je leven op z'n kop. Het is zo ontzettend heftig dit moet stoppen.

 


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 950,-


Recente donateurs
Anoniem€ 10,-
Bronkerk€ 15,-
Bedankt en heel veel succes en gezond gewenst!
Anoniem€ 50,-
Dank voor je inspanningen voor de Bronkerk
Saskia van Kessel€ 25,-
Beste Remko, bedankt voor al het werk wat je voor ons hebt gedaan. Dank voor de fijne avonden die je voor ons hebt georganiseerd. Heel veel succes gewenst en groetjes van Saskia van Kessel
Anoniem€ 10,-
Dag Remko, Veel dank voor alles wat je voor de Bronkerk, voor mij en met name voor mijn kleinkinderen hebt gedaan ! Ik wens je al het goede voor de toekomst en Gods glimlach over jou en je gezin! Hartelijke groeten, Martha Slager


Promoot deze actie: