Head Up Never Stop
Acties Open 1 Deelnemer 3 Foto's

Meer informatie

Ik ben Rachel, inmiddels vrouw van Hans en moeder van onze 2 jarige zoontje Dax. Ik was danseres bij Het Nationale Ballet, maar sinds 16 April 2017 heb ik een punt achter mijn danscarriere gezet. Ik was op mijn hoogtepunt van mijn carrière toen in de nacht van 27 Juni 2013 mijn man wakker werd door mijn epileptische aanval. Na onderzoek werd er een hersentumor geconstateerd, onze wereld stortte in en de grond was in één klap onder onze voeten weggeslagen. Hoe kon dit, ik was als danseres van Het Nationale Ballet top fit, 24/7 met mijn lichaam bezig en had nul signalen doorgekregen. Daarnaast had ik een grote kinderwens en zag dit plotsklaps verdwijnen. 8 Augustus 2013 ben ik in het VU Medisch Centrum te Amsterdam geopereerd. Ik had geen betere neurochirurg kunnen wensen. Vanaf dag 1 had ik een bijzondere klik met haar, ik durfde mijn lot in haar handen te leggen. Het is niet niks om op zo een delicate plek geopereerd te worden. Als er ook maar iets verkeerd zou gaan zouden de gevolgen groot kunnen zijn, niet meer praten, minder kunnen herinneren, verlamingsverschijnselen etc. De operatie was goed gegaan en ze hebben een groot deel van mijn tumor kunnen verwijderen, volgens inschatting 95%. Tot dus ver is er geen nabehandeling nodig geweest. Mijn herstel had ik achteraf onderschat, alles moest ik opnieuw leren filteren, van een gesprek voeren tot boodschappen doen, was in het begin een hele opgave. Als danseres die constant met haar lichaam bezig is het heel moeilijk en bizar om geen controle meer te hebben over haar eigen lichaam. Al het vertrouwen in mijn lichaam was in één klap verloren. Inmiddels met hulp van velen kan ik er weer tegenaan. Elke 6 maanden heb ik een MRI scan voor controle, moeilijke en gespannen tijden, maar het is nu eenmaal onderdeel van ons leven geworden. We leven intenser, genieten van de kleine dingen en ik tel mijn zegeningen, mijn huwelijk en de komst van onze kleine trots Dax.

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 15.879,-


Recente donateurs
Anoniem€ 100,-
Beauty & the brains
Peggy&Eddy Vermeire€ 50,-
Sterkte!
Cushman Wakefield vof€ 1.000,-
Dick (vriend van je ou...€ 25,-
Krista€ 10,-


Promoot deze actie: