ErasmusMC
Bestemmingsfondsen Open 6 Deelnemers

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

Erasmus MC

Binnen ons laboratorium werken meer dan 20 onderzoekers permanent aan hersentumoren. We werken nauw samen met andere onderzoeksgroepen van afdelingen binnen het Erasmus MC, zoals pathologie, genetica, bio-informatica, tumor-immunologie en virologie.

Helaas krijgen de onderzoekers maar heel weinig geld toebedeeld om onderzoek mee te doen, daarom zijn wij blij met dit Stichting STOPhersentumoren.nl bestemmingsfonds. Specifiek voor meer onderzoek naar hersentumoren binnen het ErasmusMC.

Wilt u ons helpen meer onderzoek mogelijk te maken?  Maak dan hier uw donatie over, of wordt actievoerder onder onze actiepagina.

Met vriendelijke groet,

ErasmusMC Hersentumorteam

Fam. Prins from 1418
€ 20 4 months oud
Anoniem from 1418
€ 5 4 months oud
Sjaak en Marianne from 1418
€ 50 4 months oud
Annemarie en André from 1413
€ 100 4 months oud
Viola en Hans from 1418
€ 25 4 months oud
ErasmusMC Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 100.000,- 0%

Laatste donaties

Fam. Prins
€ 20 4 months oud
Anoniem
€ 5 4 months oud
Sjaak en Marianne
€ 50 4 months oud

Onze bestemmingsfondsen

bestemmingsfonds stophersentumoren

Zelf bepalen waar je donatie heen gaat

Onze donateurs maken meer hersentumor onderzoek mogelijk. Daarvoor kan algemeen gedoneerd worden, maar er kan ook zeer gericht gedoneerd worden via de daarvoor bestaande bestemmingsfondsen. Hiermee is het mogelijk om een donatie specifiek aan het onderzoek van een bepaalde soort hersentumor, een ziekenhuis of zelfs een hersentumor specialist te geven.

Wanneer je doneert aan een ziekenhuis of arts dan worden zij direct via een email hiervan op de hoogte gesteld. Een bij de donatie geplaatste opmerking wordt daarbij ook doorgestuurd.

Deel deze pagina via QR