UMCG
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

UMC Groningen

Onderzoek is noodzakelijk om te proberen de prognose voor patiënten met een glioom te verbeteren. Ook in het Universitair Medisch Centrum Groningen wordt medisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dit onderzoek is onder andere gericht op stamcellen, bloedvatnieuwvorming in gliomen en de analyse van verschillende genetische profielen. Helaas ontvangen wij nauwelijks geld om aan onderzoek te besteden. Dit omdat hersentumoren ten opzichte van andere ziekten weinig voorkomen. Wij zijn daarom ook blij met ons eigen hersentumoren bestemmingsfonds wat we kunnen inzetten om nog meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Wordt ook donateur of actievoerder van ons fonds.

Onderzoek betaald uit dit bestemmingsfonds:

2021    25.500,-     FORCE - hersentumoren - Euracan-domein 10

Anoniem
€ 294 11 months oud
Hoogte bestemmingsfonds de datum 31-12-2022
UMCG Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 100.000,- 0%

Laatste donaties

Anoniem
€ 294 11 months oud
Hoogte bestemmingsfonds de datum 31-12-2022

Onze bestemmingsfondsen

bestemmingsfonds stophersentumoren

Zelf bepalen waar je donatie heen gaat

Onze donateurs maken meer hersentumor onderzoek mogelijk. Daarvoor kan algemeen gedoneerd worden, maar er kan ook zeer gericht gedoneerd worden via de daarvoor bestaande bestemmingsfondsen. Hiermee is het mogelijk om een donatie specifiek aan het onderzoek van een bepaalde soort hersentumor, een ziekenhuis of zelfs een hersentumor specialist te geven.

Wanneer je doneert aan een ziekenhuis of arts dan worden zij direct via een email hiervan op de hoogte gesteld. Een bij de donatie geplaatste opmerking wordt daarbij ook doorgestuurd.

Deel deze pagina via QR