Ter nagedachtenis aan

Hieronder de actie pagina's die aangemaakt zijn ter nagedachtenis aan een overledene.

Michael Tkachuk
Ter nagedachtenis aan Open 1 Deelnemer 2 Videos
Welkom op de actie pagina van:

Michael Tkachuk.

Helena BrandtDeze pagina is op 17-06-2023 aangemaakt door Helena Brandt.

Helena Brandt voert actie op STOPhet.nl omdat:
onze lieve en dappere Michael de strijd tegen de hersentumor heeft verloren. Wij willen dat de krachten gebundeld worden en er maximaal samengewerkt wordt door alle wetenschappers zodat niet nog meer (jonge) mensen deze helse strijd moeten doormaken.

Informatie over deze "Michael Tkachuk" actie:
“Ik heb niets te klagen…” Onze lieve en dappere Michael heeft de strijd tegen de hersentumor verloren. Wij willen dat de krachten gebundeld worden en er maximaal samengewerkt wordt door alle wetenschappers zodat niet nog meer (jonge) mensen deze helse strijd moeten doormaken.

Donaties zijn fiscaal aftrekbaar!ANBI Keurmerk

Donaties via de stichting STOPhersentumoren.NL worden rechtstreeks overgemaakt naar het goede doel. De stichting is een ANBI-geregistreerde stichting. Dit betekent dat je donaties fiscaal aftrekbaar zijn volgens de regels van de Belastingdienst.

Daarnaast heeft de stichting sinds de start in 2016 het CBF-Keurmerk voor goede doelen. Dit is het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) voor de grote landelijk fondsenwervende instellingen (goede doelen) in Nederland. Kijk hier voor meer informatie.

Samen verschil makenCBF Keurmerk

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Missie STOPhet.nl:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstStatement STOPhersentumoren.nl:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Simone en John van Nuenen from 1692
€ 75 5 months oud
Lieve Heleen, Michael zal altijd in onze gedachte blijven
Hannie & Peter Bekkers from 1692
€ 25 6 months oud
Heel veel kracht en sterkte toegewenst. Wat een strijder en wat een groot gemis nu hij er niet meer is…….,,,nogmaals heel veel sterkte. Veel liefs Hannie & Peter (Ouders van Daniëlle Plomp-Bekkers)
Yvonne from 1692
€ 15 6 months oud
We zullen je nooit vergeten. Veel sterkte allen ?
Joyce de Leeuw from 1692
€ 10 6 months oud
Verschrikkelijke ziekte, hopelijk komt er een tijd dat er genezing is voor iedereen. Veel sterkte voor iedereen!
Ilse Zegers from 1692
€ 25 6 months oud
Stephan, Daniëlle, Janneke & Bram Plomp from 1692
€ 50 6 months oud
Michael, een hele bijzondere strijder die alles heeft gegeven heeft het niet mogen winnen. Ondanks alles bleef hij positief……… Het is belangrijk dat er veel geld gedoneerd wordt voor nog meer onderzoek, want dit gun je niemand, wat een strijd! Daarnaast hoor je steeds meer jonge mensen met hersentumoren: ieder kind heeft recht op een toekomst! Je zit in ons hart Michael, we zullen je nooit vergeten.XXXX
Helena from 1692
€ 100 6 months oud
Voor altijd in ons hart ❤️. Samen zijn we sterk. Dikke knuffel, Patrice
Michael Tkachuk Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 1.500,- 0%

Laatste donaties

Simone en John van Nuenen
€ 75 5 months oud
Lieve Heleen, Michael zal altijd in onze gedachte blijven
Hannie & Peter Bekkers
€ 25 6 months oud
Heel veel kracht en sterkte toegewenst. Wat een strijder en wat een groot gemis nu hij er niet meer is…….,,,nogmaals heel veel sterkte. Veel liefs Hannie & Peter (Ouders van Daniëlle Plomp-Bekkers)
Yvonne
€ 15 6 months oud
We zullen je nooit vergeten. Veel sterkte allen ?
Deel deze pagina via QR