Annelies Beekes-Matser
OFFLINE

Annelies Beekes-Matser


Ik doe mee omdat:
er veel geld moet komen voor onderzoek naar hersentumoren. Mijn lieve man is er aan overleden.... je hebt nu nog nagenoeg geen kans op genezing .... dat moet veranderen!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Annelies
Beekes-Matser
TitelCategorieAangemaakt
10 april 2012: De laatste blog over AdDeelnemer02-11-15
Annelies Beekes-Matser Steun mijn actie
Annelies Beekes-Matser