Jeannette van Nieuwkoop
OFFLINE

Jeannette van Nieuwkoop


Ik doe mee omdat:
19.06.2009 kregen wij het vernietigende bericht dat mijn man Kees een hersentumor heeft. Hij is twee x wakker geopereerd en op 26.03.18 was hij uitbehandeld. 7.11.18 is hij overleden! Daarom zet ik mij in om geld in te zamelen voor meer onderzoek!


Op 1 juli 2009 kregen wij net na Kees zijn 47ste verjaardag het vernietigende bericht dat hij een hersentumor heeft die niet operabel was.
Onze kinderen waren toen 20, 17 en 12 en de grond zakte onder onze voeten vandaan.
Gelukkig kregen wij een second opinion waardoor hij in 2010 wakker is geopereerd en ze hierbij 90% konden verwijderen. Helaas kwam de tumor binnen twee jaar weer terug en is hij opnieuw wakker geopereerd in 2012 waarna hij een nabehandeling heeft gehad van Chemo en bestraling. 5 jaar is alles rustig geweest en kon hij 4 uur per dag werken. In april 2017 kreeg hij na lange tijd weer een epileptiche aanval en bleek dat er opnieuw tumor cellen in zijn linker hersenhelft te zitten waardoor hij weer aan de chemo ging.
Ook kreeg hij rechts uitval waardoor lopen mider gaat en gebruik van zijn rechterhand slecht gaat. Hij is sinsdien ook arbeidsongeschikt.
In 2017 is hij voor de 10 de maal gestart bij de 4Daagse van Nijmegen maar helaas moest hij na 26 km opgeven. in 2018 zal onze oudste dochter Esther haar 11 de en laatste 4Daagse lopen zonder haar vader. Ze zijn hun doel 11 x de 4Daagse lopen samen begonnen in 2008 en helaas zal alleen Esther hun doel halen in juli. De laatste jaren loopt ze met de Knuffel-Buddy om zo aandacht te vragen voor de stichting stophersentumoren waarmee we ook geld ophalen voor onderzoek. 

Helaas op 26 maart 2018 heeft Kees gekozen om geen nieuwe en zwaardere chemo behandeling meer te nemen maar voor kwaliteit van leven te gaan omdat de chemo's niet het gewenste resultaat heeft gehad het afgelopen jaar en deze heel erg veel van zijn lichaam vergde! We leven met het bericht dat de kans groot is dat hij het einde van het jaat niet haalt! 

Kees is op 7 november 2018 overleden, hij was 56 jaar

 

Als je ons verhaal leest steun ons alstublieft d.m.v een donatie via jeannette's_acties

Wij stonden altijd positief in het leven en genoten met ons gezin van de tijd die aan ons samen gegeven werd.
Zelf zet ik mij in met de verkoop van de knuffel-buddy en kunt u de knuffel-buddy volgen op www.facebook.com/knuffel-buddywaddinxveen waar u onze acties kunt zien
We hopen dat vele mensen de stichting Stophersentumoren gaan steunen met een donatie zodat deze ziekte niet meer dodelijk is want er is nog steeds geen medicijn en kans op genezing!!

 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Jeannette
van Nieuwkoop
Jeannette van Nieuwkoop Steun mijn actie
Jeannette van Nieuwkoop