FJ
OFFLINE

Fysiotherapie Teding van Berkhout Jansen


Ik doe mee omdat:
Ons team van Fysiotherapie Teding van Berkhout steunt de stichting STOPhersentumoren.


 

Ons team van Fysiotherapie Teding van Berkhout steunt de stichting STOPhersentumoren. Stichting STOPhersentumoren zet zich in voor de financiering van onderzoek naar hersentumoren en de behandeling hiervan. Ons team steunt het onderzoek van dr. Martine Lamfers, zij doet onderzoek naar een nieuwe behandelmethode bij kwaadaardige hersentumoren (gliomen).

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen organiseren wij tijdens de langste nacht van het jaar een evenement in onze praktijk. Het doel is om van zonsondergang (16.30u) donderdagmiddag tot zonsopkomst (8.47u) vrijdagochtend, één of meerdere van onze cardio apparaten te laten ‘bewegen’. Dit kan zijn de loopband, crosstrainer of de fiets. Daarnaast organiseren wij ’s nachts work-outs van 30 minuten. Hiervoor vragen wij al onze cliënten in onze fysiotherapie praktijk, maar natuurlijk ook iedereen van buitenaf, mee te doen.

U mag zelf bepalen op welk tijdstip en hoeveel minuten u wilt meedoen, u kunt per half uur inschrijven, maar langer mag altijd. Als extra uitdaging is midden in de nacht natuurlijk extra leuk. Het is de bedoeling dat we met elkaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting STOPhersentumoren. Daarom is het startbedrag voor deelname €5,-, maar dat mag altijd meer zijn door ook misschien sponsoring van uw familie/vrienden voor deze mooie prestatie! 

Stichting STOPhersentumoren
Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Fysiotherapie Teding van Berkhout
FJ Steun mijn actie
Fysiotherapie Teding van Berkhout Jansen