Remko Groen
OFFLINE

Remko Groen


Ik doe mee omdat:
"Zo lief dat mensen actie voeren als bv nu ook fam Wolse heel lief om samen met elkaar de hersentumoren verslaan."

Laat eventueel een boodschap voor fam Wolse of Remko achter!


Samen verschil maken

Hersentumoren zijn één van de verschrikkelijkste doodsoorzaken in Nederland. Iedereen is machteloos, er moeten betere behandelingen komen! We moeten naar een wereld waar wereldwijd geen hersentumor meer is. En u/jij kunt helpen!

Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht, een organisatie die bestaat uit vrijwilligers maar overal geld zoekt want; We willen de best mogelijk zorg voor mensen met een hersentumor.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting. Het is ook belasting-aftrekbaar!!!


 

Elke euro is welkom, elke euro kan zorgen dat een onderzoek kan doorgaan en daarmee kan zorgen voor de doorbraak! De doorbraak die zo hard nodig is!!!

Gul geven mag ook!

Met z'n allen tegen hersentumoren, tegen deze ziekte en daarmee beschermt u uw eigen toekomst hier ook tegen!

Remko
Groen
Remko Groen Steun mijn actie
Remko Groen