Jeftha Van Werd
OFFLINE

Jeftha Van Werd


Ik doe mee omdat:
mijn oom een hersentumor heeft en mijn oma 2 jaar geleden is overleden aan een hersentumor.


Ik ben Jeftha Van Werd en ik ben 12 jaar.

In samenwerking met mijn school (Het Wellant College in Ottoland) en Young Impact heb ik de opdracht gekregen een challenge te doen.

Ik heb gekozen om klusjes in mijn straat te doen zoals bv. statiegeldflessen ophalen, vuilnis wegbrengen, glas naar de glasbak enz.

Daarmee hoop ik op één dag zoveel mogelijk geld op te halen.

Dat geld doneer ik dan vervolgens aan stophet.nl, omdat ik het belangrijk vindt dat het onderzoek naar hersentumoren door gaat.

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Jeftha
Van Werd
Jeftha Van Werd Steun mijn actie
Jeftha Van Werd