Cyrille Bovens
OFFLINE

Cyrille Bovens


Ik doe mee omdat:
er nog veel onderzoek nodig is naar de ziekte van mijn vader.


Steunen jullie ons?

 

Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee, elke beweging, elk gevoel. Onze hersenen zorgen dat we in staat zijn tot kleine en grootse dingen.

Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Kun je nagaan hoe verwoestend een hersentumor is. Een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam.

Op 7 december 2018 kreeg papa de diagnose Glioblastoom graad 4; de meest voorkomende en tevens meest agressieve primaire hersentumor. Omdat de tumor tegen het spraakgedeelte van de hersenen zit en dit deel niet verder beschadigd mag raken, onderging hij een ‘wakkere’ hersenoperatie. 6 weken bestraling, een hartinfarct en de nodige chemopillen later is Cherry nog steeds ontzettend positief en nog lang niet klaar om afscheid te nemen! We zijn er ook van overtuigd dat hij door zijn positieve instelling al een heel stuk op weg is. Voor de rest zijn we afhankelijk van de artsen.

Dagelijks sterven er in Nederland 12 mensen aan een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Minder dan 1 procent van de patiënten overleeft hersenkanker. Hier moet toch iets aan te doen zijn!? Uiteraard is daar onderzoek en dus ook geld voor nodig. Daarom ga ik op 7 december (precies 1 jaar na de diagnose) meedoen aan de Terhills Trail om geld in te zamelen. Wil je mij hierbij helpen? Elke donatie is welkom!

Namens Cherry en zijn familie; super bedankt!

Liefs, CyrillePS delen = ook super lief!

 

Cyrille
Bovens
Open
1 Deelnemer
Cyrille Bovens Steun mijn actie
Cyrille Bovens