Alexander-memorial Kadmos
OFFLINE

Alexander-memorial Kadmos


Ik doe mee omdat:
Ter nagedachtenis aan Alexander RengelinkKadmos went High for Alexander Rengelink

In het najaar van 2021 is onze vriend Alex (37) aan een hersentumor overleden. Alex stond midden in het leven, was vader van een jong gezin en als dispuutgenoot en vriend denken wij graag terug aan zijn humor, zijn positiviteit en gezelligheid, die hij met ons tot op het laatst heeft gedeeld.

 

Gedurende de periode van zijn ziekte hebben wij ervaren hoe belangrijk het is dat met deze diagnose een betere prognose en vooral kwaliteit van leven wordt geboden.

 

Om geld in te zamelen voor onderzoek hebben wij op 28 mei 2022 de Mont Ventoux beklommen. Een groep van 36 vrienden van Alexander, ging per racefiets, mountainbike of lopend de kale berg op. Ter nagedachtenis en met een missie.

 

Ongeveer 4 mensen per dag in Nederland krijgen dezelfde diagnose als Alexander. Het leven voor hen en hun naasten verandert voorgoed. Momenteel is de overlevingskans slechts 1%... Het kan ons allemaal overkomen.

 

Wij willen de statistieken ombuigen! Daarvoor is onderzoek en dus geld nodig. Wij hebben met onze actie ruim 35.000,- euro opgehaald.

Onze dank aan alle sponsoren daarvoor!

Deze actie is nu afgelopen maar je kan uiteraard de hersentumorstichting blijven steunen via deze site. 

 

Alexander-memorial
Alexander-memorial Kadmos Steun mijn actie
Alexander-memorial Kadmos