Yvette Poell- van den Heuvel
OFFLINE

Yvette Poell- van den Heuvel


Ik doe mee omdat:
Mijn tweelingzus op 27 jarige leeftijd de strijd tegen een uitgezaaide medulloblastoom verloor. De ultieme droom van mijn zus? Dan hersentumoren in de toekomst te genezen zijn.
En die weg is nog lang. Voor haar te laat, voor anderen hopelijk niet.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Yvette
Poell- van den Heuvel
Yvette Poell- van den Heuvel Steun mijn actie
Yvette Poell- van den Heuvel