Pieter en Anne
OFFLINE

Pieter en Anne


Ik doe mee omdat:
wij zoveel mogelijk geld in willen zamelen, zodat er mogelijk een tijd komt waarin hersentumoren behandeld kunnen worden.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; deze stichting wil de best mogelijke zorg voor kankerpatiënten.

De missie van STOPhersentumoren: wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. "Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op deze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Pieter en Anne hebben gekozen voor deze stichting, als goede doel voor de donaties voor de viering van hun liefde. In plaats van een cadeau. Helpen jullie mee om een zo mooi mogelijke opbrengst met elkaar te genereren?

Pieter
Open
1 Deelnemer
Pieter en Anne Steun mijn actie
Pieter en Anne