Patricia Franse
OFFLINE

Patricia Franse


Ik doe mee omdat:
No Sweat, No Cure


No Sweat,No Cure

Swingen tegen hersenkanker

Lady sings the blues.

NoSweatNoCure

Patricia Franse (42) heeft niet behandelbare hersentumor. Ze heeft echter ook een dijk van een stem, die niet alleen moeiteloos blues zingt maar ook pop, soul, rock en nog veel meer. Die stem wil ze graag laten horen tijdens een benefietconcert, samen met de band No Sweat  https://www.facebook.com/bandnosweat?fref=ts. Het doel van het concert is om geld op te halen voor meer onderzoek en behandeling van hersentumoren. Dus koop een entreekaartje en drink een biertje (of twee) voor dit goede doel.

Wanneer: 7 november 2015, vanaf 20.00 uur. Waar: P60 in Amstelveen  https://www.facebook.com/PoppodiumP60?fref=ts

Waarom: Geld inzamelen voor meer onderzoek naar de oorzaak en (betere) behandeling van hersentumoren. Al het geld komt ten goede aan www.stophersentumoren.nl

Meer info over de avond en de kaartverkoop volgt spoedig!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

105.81 %
Patricia
Franse
Open
1 Deelnemer