Frans van der Wijk
OFFLINE

Frans van der Wijk


Ik doe mee omdat:
Het niet te verteren is dat er zo weinig financiering gaat naar de dodelijkste vorm van kanker.


Onze doelen: Wij gaan met ons team diverse afstanden lopen in de maanden april en mei 2019. Laat ik voorop stellen dat niet iedereen een geoefende loper is en er echt keihard voor getraind gaat worden, respect! De afstanden zijn variërend van een marathon (Rotterdam), een halve marathon (Leiden) tot een kwart marathon (Rotterdam).

Deelnemers: Kristel Kuiper (marathon), Lilianne van der Meijden (1/4 marathon), Rene Wagemakers (hele en halve marathon), Otto Kuiper (hele marathon), Wijnand Veen (hele marathon), Jeroen van Vliet (hele marathon), Harold Zeelen (hele marathon) en Frans van der Wijk (hele en halve marathon).

Persoonlijke verhaal: in 2008 is er bij mij een hersentumor ontdekt door een epileptische aanval. Begin 2009 ben ik hieraan wakker geopereerd door dr. Vincent in het Erasmus mc. Lang is dit goed gegaan echter in oktober 2017 is er een verandering geconstateerd waardoor ik in december 2017 de gehele maand ben bestraald. Begin 2018 ben ik het chemotraject (PCV) gaan volgen welke in augustus was afgelopen. 

Hieronder een link naar de film die mijn vrouw destijds heeft gemaakt en op het Nederlands filmfestival heeft gedraaid.

https://youtu.be/6vDuqDb4GXc

Onze donaties gaan in zijn geheel naar mijn chirurg (dr. Vincent) van destijds t.b.v. verder onderzoek.

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Frans
van der Wijk
TitelCategorieAangemaakt
Humor om een tumorDeelnemer21-03-19
Open
1 Deelnemer
Frans van der Wijk Steun mijn actie
Frans van der Wijk