Categorie: Deelnemer  /  Aangemaakt: 23-01-19 13:47:23

Dan start je een actie met als motto: 'Minimaal €5,- in de pot; voor een pipeteerrobot!' En dan lees je op een dag op Fb dit:

WE DID IT!!! Zeer verheugd kunnen we jullie vertellen dat we afgelopen week hebben toegekend aan het Erasmus MC een donatie van 86.082 euro uit het bestemmingsfonds voor het onderzoek naar de pipeteerrobot. Op dit moment wordt de inkoop gedaan van de robot. Zeer spoedig zal er gestart worden. We sparen nog wel even door voor een analist die fulltime de robot zal kunnen bedienen. We hebben nog ongeveer 33.000 euro nodig voor 2019, dus blijf sparen. We zijn reuze blij met al jullie hulp dit project van wal te hebben getrokken. De kracht van samen verschil maken. DANK JULLIE WEL span class="_6qdm" style="background-repeat: no-repeat; color: transparent; display: inline-block; text-shadow: none; vertical-align: text-bottom; font-family: inherit; height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url('a href=');">https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td5/1.5/16/1f9e0.png");">?</span></span><span class="_5mfr" style="margin: 0px 1px; font-family: inherit;"><spn class="_6qdm" style="background-repeat: no-repeat; color: transparent; display: inline-block; text-shadow: none; vertical-align: text-bottom; font-family: inherit; height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url('/<a href=');">https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td7/1.5/16/1f52c.png");">?</span></span></span></p> <div class="text_exposed_show" style="display: inline; font-family: inherit;"> <p style="margin-bottom: 6px; font-family: inherit;">Het motto is dus veranderd: 'Minimaal €5,- in de pot, voor een analist-pipeteerrobot!' Ik zal de NN Marathon van Rotterdam lopen met m'n zwager Anton, broer Jaap en neef(je) Gerben In T Veld. Het mooie van het goede doel is: het onderzoek wordt ook in Rotterdam gedaan; in het Erasmus MC.

Vanochtend vroeg ging de wekker weer: door de kou op weg naar Barendrecht voor een lange duurloop van 25km. Het is een heerlijke winterloop geworden: zon en lekker fris. Het was de 2e van in totaal 6 duurlopen, die steeds een paar km langer worden. Alles om weer fit aan de NN Marathon van Rotterdam deel te nemen voor bovenstaande goede doel van de Stichting Stophersentumoren.nl !

Doneren is hard nodig en delen van dit bericht is ook geweldig.