Donatie voor vlierbloesem
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 


Recente donateurs
Catrina Van Paradijs€ 50,-
Ook voor kanjer Manon fiets ik de komende maanden in het wielershirt van Stop hersentumoren.
Cockenleonie Dielevries€ 100,-
Manon is de beste. Iedere keer weer uren aan het bakken en koken voor het goede doel. En alles is HEERLIJK.... maar vooral de Tulband.
Sandra€ 40,-
Een mooie en zalige kerst met een heerlijke tulband van Manon
Sandra Doesburg€ 40,-
Heerlijke siroop en lemon curd weer
Rita & Rob Lemoine-Det...€ 40,-


Promoot deze actie: