geef een tientje voor dit machientje
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

De grootste wens van mijn zwager Digni, was dat er voor vele mensen met een hersentumor een betere behandeling zou komen. Deze wens komt in het zicht door de pepiteermachine Daarom deze actie.

Bij Erasmus MC werkt het team van Prof. Leenstra momenteel aan een betere behandeling voor mensen met een hersentumor. Men wil een pipeteermachine aanschaffen zodat een kweek van de tumor getest kan worden op 100 soorten chemotherapie.

Hierdoor is het mogelijk een persoonlijk behandelplan op te zetten volgens professor Leenstra en zijn team.

De kosten van deze machine zijn 60.000 euro.

De stichting STOP hersentumoren is een actie gestart: een tientje voor dit Machientje.

De hoop is dat vele mensen een tientje willen storten voor deze machine voor betere mogelijkheden.

De actie die we gaan voeren is divers door het verkopen van zelfgemaakte producten en taarten hopen we zoveel mogelijk geld op te halen. Ieder tientje wordt in oktober door de stichting stop hersentumoren verdubbeld.

Elke euro is welkom! Hartelijk dank voor uw aandacht en gift.

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


Recente donateurs
Marianne Vd Boom€ 14,-
Anoniem€ 10,-


Promoot deze actie: