Maarten's memoriem party
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Zaterdag 8 Juni 2019 is er gelegenheid voor een bbq met DJ, dit om geld op te halen voor stichting stophersentumoren en onze dierbaren te herdenken die ons hebben moeten verlaten door longkanker, strottenhoofdkanker, darmkanker, hersenkanker of een andere oorzaak. Iedereen moet wel iemand missen die van ons heen is gegaan. Op 8 juni wil ik hier bij stil staan, en hopelijk een heleboel wens lampionnen de lucht in laten gaan. Dit wordt uiteraard veilig en op een open plek gedaan. Voor 5,- mag de naam van jou dierbare mee de lucht in.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


Recente donateurs
Jolanda€ 78,-
Wij hebben Maarten goed gekend. Nu hebben wij er zelf mee te maken.
Addy Van Dooremaal€ 5,-
We missen je voelt en Siegfried. Dikke kus
Alida Koster€ 5,-
Voor altijd in ons hart Cees 18-12-1956/01-10-2015
Anoniem€ 5,-
Anoniem€ 5,-


Promoot deze actie: