Geef gul voor Sarah!
Acties Open 1 Deelnemer 1 Foto

Meer informatie

Op 7 januari word ik 50 en zie ik Sarah! Aangezien ik alles al heb wil ik graag donaties vragen. Mijn man heeft een hersentumor (GBM4) er is zoveel geld nodig voor onderzoek. Daar wil ik graag bij helpen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


Recente donateurs
Petra Scholtens€ 25,-
Daan Breeuwer€ 20,-
Jessica van der Honing€ 10,-
Dag te laat maar moest ff op mijn loon wachten! ;-)
Marjolein € 5,-
17 minuten te laat maar afgerond tot een mooi bedrag!
Hendrike Tamboer-Walsw...€ 10,-
Gefeliciteerd Monique!


Promoot deze actie: