Hoop doet leven
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Daar waar liefde en hoop samenkomen is toekomst.
Kai kreeg op zijn 17e te horen dat hij een hersentumor heeft. Hij is inmiddels 2 operaties, 28 bestralingen en een jaar lang chemo verder.
Voor hersentumoren is nog geen genezing oplossing gevonden.
We moeten hopen op een ontdekking of uitvinding die zorgt voor permanente genezing. Dat kan alleen maar door nog meer onderzoek.
We sparen nu voor Dr. Martine L. Lamfers haar onderzoeken. Een vrouwelijke hoofd van het laboratorium van de afdeling Neurochirurgie bij het Erasmus MC. Zij doet onderzoek naar nieuwe behandel technieken. O.a. door het toepassen van virussen om tumorcellen aan te vallen “personalised virotherapy” https://stophet.nl/Martine_Lamfers
https://www.supportcasper.nl/nl/over-support-casper/onderzoek/onderzoekers/interviews/dr-martine-lamfers

Update 25 oktober 2020 Kai heeft net een gelukkig weer een goede MRI uitslag. Tumor is stabiel. Feestje!

Update: 17 juni 2019 vierden wij ons 25-jarige huwelijksfeest. In plaats van cadeaus vroegen wij donaties. We waren ontzettend blij met de 2845,- euro die totaal is geschonken door alle lieve vrienden en familie. Inmiddels is dit bedrag gedoneerd aan https://stophet.nl/ErasmusMC. 20 onderzoekers werken daar dedicated aan hersentumoren onderzoek.


 

Stichting STOPhet.nl Samen verschil maken

Dagelijks krijgen 4 to 5 mensen in Nederland de diagnose "kwaadaardige hersentumor". Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen en mogen we niet accepteren.

Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Prikbord

17 juni 2019 vierden wij ons 25-jarige huwelijksfeest. I.p.v. cadeaus vroegen wij donaties. 2845,- euro is geschonken aan https://stophet.nl/ErasmusMC


Recente donateurs
Carola Blijenberg€ 20,-
weer een stapje dichterbij . blijf sterk x
Ronald en Mertine€ 100,-
Gert en Inge€ 50,-
Durabo BV€ 100,-
Heel veel succes met jullie akties Ronald1001
Hadewey € 50,-


Promoot deze actie: