Skila
Acties Open 1 Deelnemer 2 Foto's

Meer informatie

Hallo welkom op onze pagina.

Wij zijn 2 meiden die in 2017 zijn begonnen met geld op halen voor een goed doel. Ons goede doel is: Stichting StopHersentumoren.
We hebben tegenwoordig onze eigen site en instagram pagina hierop leggen wij uit wat wij allemaal precies doen.

site: https://skila.jouwweb.nl/
instagram: Sklia_hersentumoren

 


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Prikbord

Wij gaan binnenkort onze opbrengst van de laatste actie bekent maken!