Josina is dapper en moedig!
Acties Open 1 Deelnemer 1 Foto

Meer informatie

Sinds eind november 2019 is het leven van Josina veranderd door een aanval van epilepsie. De oorzaak? Een hersentumor die niet meer te genezen is maar nog wel te behandelen. Ondanks alle tegenslag is Josina erg dapper en moedig om de strijd aan te gaan tegen hersentumoren. Daar waar geen dagen aan het leven kunnen worden toegevoegd, proberen we leven aan de dagen toe te voegen.
De broer van Josina heeft deze actie opgezet om Josina een hart onder de riem te steken en iedereen op te roepen om een bedrag te doneren voor de strijd tegen hersentumoren. Het gaat niet om het bedrag maar om het gebaar. Hoe zou jij er onder zijn? Denk daar maar eens over na met je hersens die niet intensief bestraald worden! Namens Josina alvast hartelijk dank voor de steun en meeleven!!!!


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


Recente donateurs
Anoniem€ 10,-
Anoniem€ 10,-
Veel sterkte
Anoniem€ 10,-
Anoniem€ 10,-
Ronald H.€ 10,-


Promoot deze actie: