Alexander Rengelink memorial
Acties Open 39 Deelnemers

Meer informatie

Afgelopen najaar ‘21 is onze vriend Alex (37) aan een hersentumor overleden. Alex stond midden in het leven, was vader van een jong gezin en als dispuutgenoot en vriend denken wij graag terug aan zijn humor, positiviteit, gezelligheid dat hij met ons tot op het laatst heeft gedeeld.

Gedurende de periode van zijn ziekte hebben wij ervaren hoe belangrijk het is dat met deze diagnose een betere prognose en vooral kwaliteit van leven wordt geboden.

Om geld in te zamelen voor onderzoek zullen wij op 28 mei 2022 daarom de Mont Ventoux beklimmen. Een groep van 36 vrienden van Alexander, die per racefiets, mountainbike of lopend de berg op gaan. Ter nagedachtenis en met een missie.

Ongeveer 4 mensen per dag in Nederland krijgen dezelfde diagnose als Alexander. Het leven voor hun en hun naasten verandert voor goed. Momenteel is de overlevingskans slechts 1%... Het kan ons allemaal overkomen.

Wij willen de statistieken ombuigen! Daarvoor is onderzoek en dus geld nodig.

Steun jij ons?

Dankjewel!

P.S.: Wij als deelnemers betalen onze eigen reis en verblijf, dus jouw donatie gaat voor de volle 100% naar het goede doel.


Recente donateurs
Jan willem -€ 20,-
Louis Timans€ 25,-
ricordi carissimi
Anoniem€ 10,-
Tamara Hattu€ 15,-
Anoniem€ 15,-


Promoot deze actie: