Bruisend Leven
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Toen ik vorig jaar eens naar een glas cava zat te kijken vielen de bruisende bubbels me op. Afhankelijk van de cava soort zijn het er veel of weinig, gaan ze hard of zachtjes. Ik zie bruis als een metafoor voor een leven met ups en downs.

Een periode met veel bruis is een vrolijke periode. Er is een wil en energie om dingen te ondernemen. In mijn geval is dat dan vaak gezellig kletsen met een borrel. Een periode met weinig of zonder bruis is een minder vrolijke periode. Een van vermoeidheid, verdriet, eenzaamheid. Ik persoonlijk ben soms ook even het vertrouwen in mijzelf en in de toekomst kwijt.

Ik heb mijn hele leven gedacht dat ik een sterk en gezond lichaam heb. In november 2020 stond mijn wereld op zijn kop en bleek ik vel minder gezond te zijn dan ik altijd had gedacht. Mijn hele toekomst perspectief veranderde omdat mijn lichaam me in de steek had gelaten. Mijn lichaam maakt zichzelf in feite kapot. Of laat het kapot maken omdat het zichzelf niet kan beschermen tegen kwade kankercellen. En je weet niet wanneer de volgende aanval is.

Deze trui heb ik samen met Tom ontworpen omdat ik hoop dat we met zijn allen nog veel mooie herinneringen mogen maken. Stel nooit iets uit wat ook nu kan - want je weet niet wat er gebeurt.

De zwaluwen staan symbool voor een gunstig voorteken, waar we op hopen voor alle kankerpatienten. Daarnaast hebben we bubbels en tranen verwerkt in een draaikolk om de bruis in het leven te illustreren en in het midden staat dan waar het allemaal om gaat; het leven.


Recente donateurs
Boukje € 25,-
Caroline€ 25,-
Mooie actie, veel succes!!
Anoniem€ 20,-
Long bv€ 10,-
??
Peter Bouma€ 25,-
Hey lieve Anna! Mooi initiatief. Veel liefde toegewenst. ?


Promoot deze actie: