Vrienden van Jasper
Acties Open 1 Deelnemer 6 Foto's 2 Evenementen

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 22.770,-

Blog

Dit hadden we niet durven te dromen....Toen we van de week deze actie aanmaakte vroeg de site om een streefbedrag. Pffff.... kon dus echt alleen een bedrag ingevoerd worden, dus ook niet iets in te vullen al: alles is mogelijk. Ja, wat zet je dan neer? Dan vullen we maar iets in :1000 Euro!

Vandaag ( een kleine 5 dagen later ) zijn we er gewoon al bijna! :


7 1 17 

Wellicht dat het streefbedrag nog aangepast zal worden, er kan immers altijd meer bij! BIJ DEZE:             Iedereen ontzettend bedankt voor het delen en doneren!!! Dit hadden we niet durven dromen!

Vrienden van JasperBlog overzicht:

Titel
Afscheid van Jasper
BEDANKT! Ontzettend Bedankt!
Vier het leven !
Morgen is het zover:
Dit hadden we niet durven te dromen....

Evenementen

Jasper Wolters Toernooi 2019
Dt evenement is afgelopen.
Zaterdag, Februari 2 20199:00 AM - 12:00 AM


Recente donateurs
NIVO Sparta€ 2.175,-
Toernooi 2020
Anoniem€ 150,-
NIVO Sparta€ 3.987,-
JWT toernooi Nivo Sparta€ 1.590,-
bewoners Kazemat€ 61,-


Promoot deze actie: