Vrienden van Jasper
Acties Open 1 Deelnemer 6 Foto's 2 Evenementen

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 22.770,-

Blog

Morgen is het zover:Morgen is het zover:
Benefietwedstrijd "Teamgenoten Jasper periode N.I.V.O.-SPARTA 1  vs  N.I.V.O.-SPARTA recreanten 1"
Toen van de week het Carillon op de mat viel met daar voorop het artikel met titel: Nivo in de benen voor zieke Jasper kwam dat opeens meer binnen dan ooit. Jasper heeft deze stichting bij ons onder de aandacht gebracht, mede omdat hij zelf ook met deze verschrikkelijke aandoening te maken heeft. Het is bewonderenswaardig hoe hij met zijn ziekte omgaat. Vreemd genoeg staan we hier niet altijd bij stil. Misschien komt dit omdat hij zelf zo ontzettend sterk en positief is. Hij is een vechter en vecht voor onderzoek naar Hersentumoren, wij vechten met hem mee, ieder op zijn eigen manier. We geven niet op. Samen met en voor Jasper zetten we ons in voor Stophersentumoren. Zoals hij zelf zegt: ER DWARS DOORHEEN! 
Bij deze namens "Vrienden van Jasper": Iedereen die op welke manier dan ook bijdraagt aan deze actie: heel erg bedankt!

stop2

 Blog overzicht:

Titel
Afscheid van Jasper
BEDANKT! Ontzettend Bedankt!
Vier het leven !
Morgen is het zover:
Dit hadden we niet durven te dromen....

Evenementen

Jasper Wolters Toernooi 2019
Dt evenement is afgelopen.
Zaterdag, Februari 2 20199:00 AM - 12:00 AM


Recente donateurs
NIVO Sparta€ 2.175,-
Toernooi 2020
Anoniem€ 150,-
NIVO Sparta€ 3.987,-
JWT toernooi Nivo Sparta€ 1.590,-
bewoners Kazemat€ 61,-


Promoot deze actie: