jandomburg verjaardagsactie
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Op Facebook loopt er ook een verjaardagsactie voor een donatie aan de stichtingStophersentumoren. Omdat via Facebook alleen via pay pal of creditcard betaald kan worden heb ik ook via deze groep aangemaakt. Niet iedereen kan via pay pal of creditcard betalen. Via deze groep kunt u ook op andere wijze uw donatie geven. Alvast heel hartelijk dank


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 101,-


Recente donateurs
Anoniem€ 15,-
Anoniem€ 15,-
Lucy Vredenbregt€ 15,-
Barbera Kraan€ 6,-
Anoniem€ 50,-


Promoot deze actie: