Hieronder de lijst van deelnemers op alfabetische volgorde van de voornaam.

STOPhet.nl heeft 353 geregistreerde gebruikers
Nicole Veldkamp
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Nicole Wagener
Ik doe mee omdat: in juni 2015 onze wereld instorte met de diagnose hersentumor bij man. Inmiddels 5 chemokuur van 6 weken, een grote hersenoperatie, 33 bestralingen, 9 chemokuren van een maand, 23 herbestralingen verder. En toch hoop doet leven.. dus daarom in actie.

Nina Smeets
Ik doe mee omdat: er meer onderzoek moet komen naar hersentumoren. Voor Haik komt dit helaas te laat maar het zou mooi zijn als dit voor anderen wel verschil kan maken.

NKI AVL
Ik doe mee omdat: er meer onderzoeksgeld nodig is om de toekomst voor de hersentumorpatiënt versneld te verbeteren.

Pascalle en Kiki Geraets
Ik doe mee omdat: Wij van Skila doen mee aan StopHet omdat we het belangrijk vinden dat er onderzoek gedaan wordt naar Hersentumoren. Wij doneren al het geld wat we inzamelen naar Stichting StopHersentumoren

Patricia Franse
Ik doe mee omdat: No Sweat, No Cure

Patrick Lubbering
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Patrick van Schaik
Ik doe mee omdat: ik een bijdrage wil leveren voor meer onderzoek naar glioblastomen

Paulien de Loos
Ik doe mee omdat: Op 2 februari 2015 is mijn vader overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Eerder heb ik me ingezet voor stophersentumoren.nl. Nu is het tijd voor een nieuwe actie en mijn hobby cupcakjes bakken gaat hier een grote rol in spelen!!!

Peter De Nijs
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Peter Liebrechts
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Peter Oostland
Ik doe mee omdat: Voor dit goede doel hardloop ik de Airport Night Run (Airport Groningen), Ik loop de 10km. Ik leef helaas ook zelf met een Hersentumor. Ik probeer dit goede doel te ondersteunen zodat er meer onderzoek komt naar Hersentumor!

Peter Soeteman
Ik doe mee omdat: Op 7 april ga ik de marathon van Rotterdam lopen. Zelf leef ik al jaren met een hersentumor, en met deze sponsoractie wil ik geld inzamelen voor de stichting Stop Hersentumoren voor onderzoek om hersentumoren echt te stoppen!

Petra Herrel
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Petra Loomans
Ik doe mee omdat: Er meer onderzoek moet komen naar hersentumoren

Petra Serné
Ik doe mee omdat: Onze zoon en broer is overleden aan een hersentumor. En het zou mooi zijn als door middel van onderzoek minder mensen zouden overlijden aan een hersentumor.

Petra Tuithof
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Prinses Maxima Centrum
Ik doe mee omdat: er meer onderzoek moet komen naar hersentumoren bij kinderen

Rachel Hinfelaar-Oomens
Ik doe mee omdat: er bij mij in 2013 een hersentumor is geconstateerd. Ik draag graag een steentje bij aan onderzoek naar deze vreselijke, tot dus ver, ongeneeslijke ziekte.
Mijn actie is de Marathon van New York in november 2017 lopen.

Radboud UMC
Ik doe mee omdat: alleen door meer onderzoek naar hersentumoren er een betere behandeling komt voor de patient.

Remko Groen
Ik doe mee omdat: Hersentumors moeten stoppen.

René Van der Zanden
Ik doe mee omdat: Ik ben al 2x geopereerd door een zeer profecioneel chirurg dr. van Doormaal van het UMC IN UTRECHT er moet gewoonweg meer geld komen voor onderzoek naar genezing van Hersentumoren! !!!!

Renée de Graaff
Ik doe mee omdat: ik van dichtbij, bij mijn eigen moeder, heb meegemaakt hoe heftig en intens het is. Je wenst dit niemand toe en wil daarom graag mijn steentje bijdragen voor meer onderzoek naar hersentumoren.

Renée Meuwese
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Richard Beelen Fonds
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Richard Rintjema
Ik doe mee omdat: zowel mijn vrouw als ik in het afgelopen jaar aan de lijve hebben ondervonden wat het betekent om te herstellen van kanker, en we vinden dat er nooit genoeg geld voor onderzoek is en een ieder herstel van deze ziekte toewensen.

Rieneke Chrispijn
Ik doe mee omdat: er meer onderzoek naar hersentumoren moet komen.

Rinske Vlamings
Ik doe mee omdat: Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee, elke beweging, elk gevoel. Bewust en onbewust. Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Ik loop voor onderzoek, doneer jij?

Rinske Vlamings en Nick Dekker
Ik doe mee omdat: Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elke beweging, elk gevoel. Bewust en onbewust. Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Wij lopen voor onderzoek, doneer jij?

Rita Cents
Ik doe mee omdat: Ik dit een goed doel vind

Doe ook mee

Wil je je ook inzetten voor het Goede Doel? Maak dan snel een gratis actiepagina aan en begin vandaag nog.

START
een eigen
ACTIE